Mijn favorieten

Ons Team

De Bos Makelaardij o.g. b.v.

Greta van Petersen-Walgemoed
Greta van Petersen-Walgemoed
Office-manager
Greta is sinds 1992 werkzaam voor De Bos Makelaardij o.g. Zij is verantwoordelijk voor alle zaken die op kantoor moeten worden geregeld en weet dan ook alles als het gaat om makelaardij, hypotheken en verzekeringen. Uiteraard beschikt Greta over alle benodigde vakdiploma's en is zij Wft gecertificeerd.
Job de Bos, RM RT
Job de Bos, RM RT
NVM Makelaar & Erkend Hypotheekadviseur
Sinds 1978 werkzaam in de makelaardij en hypotheek advisering. In 1988 in Zutphen gevestigd als zelfstandig ondernemer en door de arrondissementsrechtbank beëdigd als makelaar-taxateur o.g., NVM woningmakelaar, Wft gecertificeerd. Verder gecertificeerd Register Taxateur en Erkend Hypotheekadviseur.
Job in een paar woorden: onafhankelijk, vakkundig, betrouwbaar, creatief, maatwerk en het belangrijkste: samenwerken!
Martijn Nieuwenhuis RM RT
Martijn Nieuwenhuis RM RT
NVM makelaar o.g.
Sinds 1998 werkzaam bij De Bos Makelaardij o.g. Is in het bezit van van het SVM Makelaarsdiploma, in 2005 beëdigd als NVM-Makelaar en gecertificeerd Register Taxateur. Martijn is een zeer integer persoon met veel aandacht voor zijn cliënten. Persoonlijk contact en aandacht zijn de steekwoorden die bij hem passen.
Wouter Oude Veldhuis
Wouter Oude Veldhuis
Erkend Hypotheekadviseur
Wouter is al sinds 1998 werkzaam als financieel adviseur en erkend hypotheek adviseur. Wouter geeft hypotheek- en financieel advies aan bestaande en nieuwe relaties. Door middel van een uitgebreide inventarisatie en analyse, helpt hij hen bij het maken van verantwoorde financiële keuzes. Denk hierbij aan woningfinanciering, vermogensvorming, het afdekken van inkomenswensen en -risico’s bij pensioen, overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkeloosheid. Vervolgens verzorgt hij het aanbieden van, en bemiddelen in, de best passende oplossing. Inlevingsvermogen, nauwkeurig, doortastend, een mensenmens, kortom dat is Wouter.
Silvia Dusebout
Silvia Dusebout
Silvia werkt al sinds 2004 bij ons kantoor en is van alle markten thuis. Naast assurantieadviseur, verzorgt zij ook alle voorkomende administratie zaken op het gebied van makelaardij, verzekeringen en hypotheken. Uiteraard heeft ook zij alle benodigde vakdiploma's Silvia heeft jaren ervaring in de makelaardij en is, zoals het hoort, in het bezit van het SVM Makelaarsdiploma en Wft diploma's. Deze diploma's waarborgen haar vakbekwaamheid!
Sil de Bos-Scheffer
Sil de Bos-Scheffer
boekhouding
Sil zorgt al jaar en dag voor een uitstekende verwerking van alle stukken voor in boekhouding en jaarrekening. Silvia bewaakt verder de debiteuren administratie.