Mijn favorieten

Onze social media strategie

Het maximale bereiken, ook met social media......natuurlijk bij De Bos Makelaardij

 

Onderdeel van onze uitgebreide verkoop strategie zijn sociale netwerken.

10.4 miljoen Nederlanders zitten dagelijks op social media. Grote kans dat ook uw toekomstige koper op social media te vinden is.

 

Met onze innovatieve en bewezen social media strategie bereiken wij zoveel mogelijk potentiële kopers binnen de doelgroep, èn op het juiste moment. De ervaring leert dat meer bereik tot het beste verkoopresultaat zal leiden.

 

Onze social media strategie bestaat uit twee componenten: betaalde advertenties en een contentstrategie. Beide onderdelen lichten we natuurlijk graag even toe.

 

 

 

 

Betaalde advertenties

Wist u dat meer dan een kwart van de mensen die een koopwoning zoekt, niet geregistreerd is bij de bekende woningportalen? Dit betekent dat wij deze groep mensen op een andere manier moeten bereiken. Om die reden draait op de aanbodsectie van onze website geavanceerde meetsoftware waarmee wij kunnen vaststellen welk type mensen naar uw woning kijkt. Vervolgens zetten wij slimme geoptimaliseerde advertenties uit bij de doelgroep die specifiek bij uw woning past. Facebook beloont ons niet voor niets met de hoogste kwaliteits- en relevantiescores in de markt als het onze advertenties betreft.

 

Contentstrategie

Naast een goede betaalde advertentiestrategie, is ook een contentstrategie van essentieel belang. Een ‘contentstrategie’ zou zich naar het  Nederlands vertalen als een ‘inhoudstrategie’. Wat we daarmee bedoelen? Uw woning meer inhoud/context en kleur geven.

Wij geven natuurlijk een zo accuraat mogelijk beeld van uw woning. Maar u als verkoper kunt dit huis een thuis maken door meer context te geven. Deze context/inhoud publiceren wij op een webpagina die u zelf ook kunt publiceren op social media. Waar kunt u dan bijvoorbeeld aan denken? Upload die ene foto van hoe de straat er met kerst uit zag of de zonsopgang uit het dakraam. Geef op de kaart aan waar je handig kunt parkeren, welke supermarkten er in de buurt zijn of andere faciliteiten die uw buurt zo aantrekkelijk maken; dit alles kan! Hiermee creëren we ook weer meer bereik wat tot een beter verkoopresultaat zal leiden.

Wil u ook met maximaal bereik uw huis verkopen? Dan zit u goed bij de Bos Makelaardij.

 

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring