Mijn favorieten

Makelaar Ruurlo

Makelaar Ruurlo

De Bos Makelaardij is een Zutphens makelaarskantoor. Ons makelaarskantoor heeft een zeer groot werkgebied en onze eigen NVM–Makelaars kennen dit gebied als geen ander.


Aankoopmakelaar Ruurlo 

Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar in Ruurlo en waarom zou u een aankoopmakelaar in Ruurlo nemen?
De Bos Makelaardij kent Ruurlo en omgeving als geen ander en staat hoog aangeschreven. Kijk maar op de sites van de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis (advieskeuze.nl)

Een woning kopen is niet iets dat u dagelijks doet. Het is daarom prettig als iemand je goed advies kan geven over de huidige woningmarkt, bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, gemeentelijke bepalingen en het uitbrengen van een scherp, maar realistisch openingsbod. Onze NVM-aankoopmakelaars helpen je hier graag bij.

De kosten van een aankoopmakelaar kunt u bij De Bos Makelaardij zelf bepalen met het unieke De Bos Courtage Keuze Plan.
Wilt u De Bos Makelaardij inschakelen als aankoopmakelaar klik dan hier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Verkoopmakelaar Ruurlo

Wat zijn de voordelen van een verkoopmakelaar die werkzaam is in Ruurlo en waarom zou u een verkoopmakelaar inschakelen?
De Bos Makelaardij kent Ruurlo en omgeving als geen ander dat is ook direct het voordeel van een lokale makelaar. De Bos Makelaardij staat hoog aangeschreven en is al ruim 30 jaar actief in de omgeving van Ruurlo.

De kosten van een verkoopmakelaar kunt u bij De Bos Makelaardij zelf bepalen met het unieke De Bos Courtage Keuze Plan. Meer weten? Bel ons en we leggen u e.e.a. graag uit!


Waardebepaling van een woning in Ruurlo

Wat is mijn woning in Ruurlo waard en waarom zou ik een waardebepaling willen?
Wij kunnen ons voorstellen dat u (nog) niet aan een directe verkoop van uw woning toe bent, maar dat u toch graag een waarde indicatie van uw woning in Ruurlo wenst. Ook dan bent u bij De Bos Makelaardij aan het goede adres. Neem contact met ons op en wij komen graag vrijblijvend bij u langs zodat u antwoord krijgt op de vraag : Wat is mijn woning in Ruurlo waard? Klik hier om een vrijblijvende afspraak in te plannen.
 

Huis, woning in Ruurlo verkopen

Wanneer u een huis in Ruurlo wilt verkopen, kiest u natuurlijk voor een makelaardij die thuis is in Ruurlo en de gegevens van iedere woning in Ruurlo in huis heeft.
De Bos Makelaardij kent Ruurlo en omgeving als geen ander dat is ook direct het voordeel van een lokale makelaar. Wij weten precies voor wat voor bedrag andere woningen bij u in Ruurlo zijn verkocht waardoor wij als geen ander weten voor wat voor bedrag uw woning in Ruurlo nu verkocht zou kunnen worden.

De kosten voor het verkopen van uw woning kunt u met unieke De Bos Courtage Keuze Plan helemaal zelf bepalen.


Wat kost een makelaar in Ruurlo

Wanneer u een makelaar inschakelt moet u deze uiteraard betalen. De vergoeding die u een makelaar betaalt heet courtage oftewel succes fee. Er zijn nogal wat verschillen op dat gebied. De Bos Makelaardij is een full-service kantoor en neemt u al het werk en zorgen uit handen.
Wat u ons moet betalen kunt u zelf bepalen door ons unieke De Bos Courtage Keuze Plan.
Klik hier om vrijblijvend een afspraak in te plannen met een van onze makelaars.


Hypotheekadviseur in Ruurlo

De Bos Makelaardij en Hypotheken. Dat zegt al voldoende. Wij hebben twee Erkend Hypotheekadviseurs in huis. Daar zijn wij als kantoor uniek in. Dus u hoeft uw verhaal niet  twee keer te vertellen, alles onder één dak en vaak nog goedkoper ook. De Bos Hypotheken doet zaken met alle geldverstrekkers van Nederland, dus volop keus en een onafhankelijk objectie advies. Meer weten? Bel ons of klik hier
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring