Mijn favorieten

Over de Bos Makelaardij

De Bos Makelaardij is een no-nonsense makelaar. Duidelijke informatie en een persoonlijke benadering. Uw woongeluk staat voorop, dus geen flitsende praatjes, maar interesse en aandacht. Wij hebben ondertussen samen ruim 40 jaar makelaarservaring in ons kantoor en weten precies hoe de markt werkt.

Wij staan bekend om onze duidelijke afspraken en de uitstekende resultaten die wij voor onze cliënten weten te behalen. Wij hebben onze sporen verdiend als aan- en verkoopmakelaar en daar kunt u uw voordeel mee doen! 

De Bos Makelaardij o.g. heeft het unieke De Bos Courtage Keuze Plan ontwikkeld. Hierbij heeft u de keuze uit diverse courtage mogelijkheden. 
De Bos Makelaardij is sinds 1988 gevestigd in Zutphen, maar bestrijkt een groot werkgebied. Van alle panden in de regio (Arnhem, Deventer, Lochem, Apeldoorn) hebben wij de gegevens
Speciaal voor starters hebben wij interessante mogelijkheden bij het kopen van hun eerste huis. Wij hebben voor hen StartPlan ontwikkeld...

Naast makelaar is De Bos ook onafhankelijk hypotheekadvieskantoor en gecertificeerd als "Erkend Hypotheekadviseur". 

De Bos Makelaardij o.g. b.v. is lid NVM en werkt dan ook volgens de NVM erecode. Uw opdrachten plaatsen wij natuurlijk op de grootste woningsite van de Nederland FUNDA.

De Bos Makelaardij o.g. b.v.

Kantoor Vestiging De Bos Makelaardij o.g. b.v.

Adresgegevens

Rijkenhage 12
7201 LP Zutphen
KvK nummer: HR08046343
BTW nummer: 8018.51.798.B.01

Routeplanner